Fortniten Winter Royale 2019 -tapahtumassa on jaossa maailmanlaajuisesti yhteensä 15 miljoonaa dollaria, mutta monet pro-pelaajat ovat tyytymättömiä palkintojen jakautumiseen eri alustojen ja alueiden kesken.

20. joulukuuta alkava kolmipäiväinen Winter Royale -tapahtuma tarjoaa maailmanlaajuisesti Fortnite duoille mahdollisuuden kilpailla jaossa olevista palkintorahoista. Muutamat pro-pelaajat ovat kuitenkin ilmaiseet tyytymättömyytensä ison rahapotin jakoon.

Muun muassa Kyle ”Mongraal” Jackson ja Benjy ”Benjyfishy” Fish antoivat välittömästi oman mielipiteensä palkkioiden varsin tasaisesta jaosta eri alustojen välillä. Pro-pelaajat olivat kumpikin sitä mieltä, että PC:lle kuuluisi pelin virallisena kilpapelialustana isompi osa potista. Pelaajien taso muun muassa PC:llä on huomattavasti muita alustoja kovempi, heidän mukaansa.

benjyfishy

@benjyfishy
wait why does pc have same prize money as xbox/ps4? what the actual fuck bro?????????

Palkintorahat ovat jaettu PC-pelaajien, xbox ja ps4 -pelaajien, sekä mobiili- ja Switch-pelaajien kesken. Tämän lisäksi potti jakautuu vielä erikseen eri alueille: Itäseen ja läntiseen pohjois-Amerikkaan, Eurooppaan, Brasiliaan, Oseniaan, Aasiaan ja Lähi-itään.

15 miljoonastakaan ei siis jää lopulta voittajille erityisen suuria summia voitettavaksi. Ykkössijallakin tienaa useimmissa ryhmissä vain 9000 dollaria. Summa on kuitenkin verrattain pieni, kun esimerkiksi sijoituksella 501-1000. voi tienata vielä 400 dollaria.

Mongraal

@Mongraal
there is prize pool for every region, every platform, top 500 - top 1000 and console have the same prize pool as pc, fucking pray we get a duo fncs...

Winter Royalen viralliset osallistumissäännöt ja tarkat palkintojaot voi tarkistaa Epic Gamesin virallisesta tiedotteesta.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Epic Games.