Huippusuosittu striimaaja ei saanut huijarista paljoa muuta irti kuin epämääräisiä uhkauksia.

Turner ”Tfue” Tenneyn harjoituspelejä riivasi ennen vuoden vaihdetta selvä huijari ja striimaaja alkoi jo tuskastuneena vaatimaan Epic Gamesia tekemään asialle jotakin.

LUE MYÖS: Tfuen järjestämiä harjoituspelejä riivasi huijari

Tammikuun 3. päivä Tfue sai tilaisuuden kohdata kyseinen huijari, kun hän ilmestyi jälleen peliin. Striimaaja kutsui hänet pre-game lobbyyn juttusille ja Tfuen Duo-partneri ”scoped” kysyi häneltä aim-bottaamisesta. Hakkeri vastasi sen olevan hauskaa, ja että ”peli on kuollut”.

Tfue jatkoi hakkerin jututtamista ja kysyi saisiko jutella hänen vanhemmilleen. Huijari paljasti jonkun soittaneen hänen vanhemmilleen huijaamisesta ja hän kysyi oliko se ollut Tfue. Tämän jälkeen hän alkoi uhkailemaan striimaajaa tulossa olevasta ”doksaus”-hyökkäyksestä.

Huijari jatkoi epämääräistä uhitteluaan, samalla väittäen että ei haluaisi kuitenkaan uhkailla. Ilmeisen hermostuneenä hän ei kuitenkaan saanut juuri mitään järkevää enää sanottua, ja Tfuekin jo kysyi häneltä asiasta. Tämän pidemmälle asia ei juurikaan edennyt ja nähtäväksi jää vieläkö kyseinen kiusantekijä piinaa striimaajan pelejä.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Tfue / Twitch.