Suosittu striimaaja ja Fortniten yksi huippupelaajista järjestää kustomoituja pelejä harjoitellakseen muiden pro-pelaajien ja fanien kanssa.

Turner ”Tfue” Tenneyn harjoituspelit kulkevat nimelllä ”Tfault skirmishes”. Joulukuun 28. päivän harjoituspelit menivät kuitenkin pahasti pieleen, kun peleihin pääsi livahtamaan mukaan huijari.

Tfue ja hänen uusi Duo-partnerinsa ”scoped” eliminoitiin ja kumpikin heistä suhtautui varsin epäluuloisesti tilanteeseen. Täyttä varmuutta ei huijaamisesta kuitenkaan kummallakaan ollut.

Varmistusta ei kuitenkaan tarvinnut odotella kauaa, vaan lyhyen seuraamisen jälkeen oli aivan päivänselvää, että kyseessä oli huijari. Tfue antoi pettymyksensä kuulua välittömästi: ”Hei, Epic Games, voitteko v***tu bannata tämän muksun, joka oikeasti aimbottaa minun pelissäni!”

Erityisen ikävän tilanteesta teki se, että yksi pahantahtoinen pelaaja kykeni pilaamaan useita harjoitusotteluita Tfuen peliseurueelta. Nähtäväksi jää tarttuuko Epic Games asian suhteen toimeen, vai jääkö kyseinen huijari ilman sanktioita.

 

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Tfue / Twitch.