TenZ toivoo Valorantiin FACEIT Pro Leaguen tapaista hubia. Ammattilaispelaaja kertoi painavia syitä Twitter-tilillään.

Sentinels-joukkueessa lainalla oleva Valorantin supertähti Tyson ”TenZ” Ngo esitti useita syitä, miksi Riot Gamesin pitäisi tuoda Valorantiin FACEIT Pro Leaguen tapainen.

CS:GO:ssa hyvin toimivat FACEIT Pro League on hub, jossa ammattilaispelaajat ja todella korkean taitotason omaavat pelaajat pelaavat toisiaan vastaan niin sanotusti ”hupipelejä”.

Valorantista kyseinen ”palvelu” on uupunut, ja nyt TenZ esitti varsin painavia syitä, miksi tällainen olisi tuotava myös Valorantiin.

– Uskon todella, että jonkinlaisen FPL:n tai Pro 10 man hubin lisääminen olisi erittäin hyödyllistä niille huippupelaajille, jotka eivät halua koskea rankediin. Tiedän varmasti, että ne ammattilaispelaajat, jotka pelaavat rankedia, pelaavat sitä vain striiminsä takia, TenZ aloitti Twitter-tilillään.

22-vuotias kanadalaistähti kertoi myös, että katsojamäärät ammattilaispelaajien striimeissä tulisivat kasvamaan, sillä katsojat näkisivät suurien joukkueiden pelaajia samoissa peleissä, ja sitä kautta he voivat oppia pelistä enemmän.

– Toinen valtava etu on se, että pelaajat voisivat striimata vapaasti ilman massiivista viivettä ja jopa ilman huolta siitä, että heitä streamsnipataan, tiedän varmasti, että voittoprosenttini striimin ulkopuolella on vähintään 20 prosenttia korkeampi kuin striimissä. Haluamme vain paikan, jossa voimme pelata ja kehittyä.

Really think adding some form of FPL or Pro 10 man hub would be super beneficial to the top players who don’t want to touch ranked. I know for a fact that the Pro players that do play ranked only play it because of their streams. Reasons why it would be so good to have 1/?

TenZ ja useat ammattilaispelaajat ovat viime aikoina sättinyt Valorantin Ranked-pelimuotoa, joka on monien mielestä ”erittäin turhauttavaa”.

– Kun pelaan ranked pelejä, ihmiset eivät juurikaan koskaan puhu, mikä tekee siitä toisinaan äärimmäisen emoilevaa. Katsojat oppivat myös pelaamaan peliä tehokkaammin pelkästään katsomalla, miten kokeneet pelaajat työskentelevät yhdessä, TenZ jatkoi.

– Tiedän varmasti, että jos en striimaisi, en koskisi rankediin ollenkaan, TenZ lopetti.

Voit katsoa kaikki TenZin ajatukset tästä aiheesta täältä.

Lue myös: apEX haukkui Valorantia ”Shitlorantiksi” – ei halua myöskään ALEXin vaihtavan Valorantiin

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.