Team Vitalityn tämänhetkinen pelinsisäinen johtaja Dan ”apEX” Madesclaire sanoi oman mielipiteensä Valorantista HLTV Confirmed -podcastissa.

Dan ”apEX” Madesclaire ei halunnut pitää mielipidettään Valorantista piilossa HLTV:n haastattelussa. 28-vuotias ranskalaistähti puhui Vitalityn entisen IGL:n Alex ”ALEX” McMeekinistä ja sanoi ”toivottavasti ALEX ei aio jatkaa Shitlorantissa”.

ALEXista on pyörinyt isoja huhuja viime aikoina, että brittiläispelaaja olisi siirtymässä Valorantin pariin, mutta mitään vahvistusta ei ole vielä tullut.

Lue lisää: CS:GO-tähti Alex ”ALEX” McMeekin kieltäytyi G2 Esportsin Valorant-tarjouksesta!

ALEX toimi Vitalityn pelinsisäisenä johtajana vuoden 2019 tammikuusta aina vuoden 2020 helmikuuhun saakka, jonka jälkeen hän erosi joukkueen riveistä matkustamisen myötä tulleen väsymyksen vuoksi.

– Ollakseni rehellinen luulen, että hän ei tule takaisin Ranskaan, koska en usko hänen pitävän sitä tarpeeksi houkuttelevana, en ymmärrä sitä. Toivon, ettei hän aio jatkaa ”shitlorantia”, koska tarvitsemme tätä tärkeää pelinsisäistä johtajaa skenessä, apEX kertoi HLTV:lle.

apEXin sanoista voi päätellä, että hän ei missään nimessä haluaisi ALEXin vaihtavan Valorantiin. ALEX on kuitenkin juuri penkitetty Cloud9:n CS:GO-kokoonpanosta, joten hänellä on kaikki kortit käännettävissä. Saa nähdä, mihin ratkaisuun brittiläistähti päätyy.

apEX haukkui Valorantia ”Shitlorantiksi”:

HLTV Confirmed

@HLTVconfirmed
"I hope ALEX is not gonna go on SHITLORANT"

@Vitality_apEX being straightforward 😄

We're live!
twitch.tv/hltvorg

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Lue myös: Huhu: Fnatic testannut Valorant-kokoonpanoonsa viittä pelaajaa – mukana suomalainen derkeps ja CS-legenda olofmeister!

Artikkelikuva: StarLadder