Telia kuunteli palautetta: jatkossa Esports Seriesin kaikki pelit näytetään suorana

Telia Esports Series -e-urheilusarjan toinen kausi käynnistyy lokakuun alussa. Toisin kuin edellisellä kaudella, niin tällä kertaa kaikki sarjan pelit on katsottavissa suorina lähetyksinä.

”Saimme ykköskaudella paljon palautetta siitä, että kaikkia pelejä ei näytetty, joten tällä kaudella näytämme kaikki pelit suorana. Perjantain Jimin lähetys on viikon päälähetys, jossa on pelien lisäksi asiantuntijakommentteja, vieraita ja viihdyttäviä käänteitä. Ja tietysti maan parasta CS:ää”, kommentoi Telia Finlandin esports-tiimin Niklas Segercrantz.

Ottelut näytetään 4.10. alkaen perjantaisin kello 23.00 Jimillä ja tiistaisin ja torstaisin kello 18.00 Ruudussa, Twitchissä ja teliaesportsseries.com-sivustolla.

LUE MYÖS: Telia Esports Seriesin toinen kausi alkaa tuoreen ykkösdivarin kera

Toisella kaudella studiotiimin remmiin on loikannut joukko uusia kasvoja. Studioasiantuntijana nähdään Kalle ”gaLezki” Kareinen, kun taas some-tähti Karoliina Tuominen aloitta suorien lähetyksien reportterina. Edelliseltä kaudelta nähdään tv-lähtetysten juontajana toimiva tubettaja Jaakko Parkkali, kun puolestaan sarjan selostajana jatkaa Teemu ”wabbit” Hiilinen.

Tulevan kauden myötä myös katsojat pääsevät mittelemään taitojaan kotimaisia huippupelaajia vastaan Taitohaasteessa. Kyseinen haaste on käytännössä CS:GO-kartta, jossa mitataan pelaajien nopeutta. Katsojat voivat käydä katsomassa sarjan sivuilta millaisia aikoja suomalaiset ammattipelaajat ovat saaneet kartassa, ja tämän jälkeen he voivat itse yrittää päihittää kyseisiä suorituksia. Kartan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Mr. uLLeticaL.

Alkavalla kaudella pelaavat

HAVU
SJ
KOVA
Helsinki REDS
Menace
Veto
Ajuri
Hukka


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.