Huhhuh: Valentin ”poizon” Vasilev on ilmiömäinen! Bulgarialainen stand-in näytti jäätäviä suorituksia G2 Esportsia vastaan.

Valentin ”poizon” Vasilevin perjantaisia suorituksia kuvaa hyvin se selostajan vitsailu siitä, että jonkun täytyy mennä tarkistamaan hänen tietokoneensa.

Bulgarialainen Valentin ”poizon” Vasilev tuli mukaan Fnaticin rosteriin Saksaan, sillä Iulian ”regali” Harjău on sivussa. Fnaticin rosterissa on myös toiset Fnatic Risingin pelaajat, Matias ”Banjo” Kivistö ja Peppe ”Peppzor” Borak.

FNATIC

@FNATIC
Update on our CS:GO #ESLProLeague roster.
Due to testing positive for Covid, @Krimz faces travel restrictions and currently cannot attend ESL. We wish him a speedy recovery and hope that he will join the team in Dusseldorf very soon.

Jos twiitit ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Fnatic kohtasi G2 Esportsin ESL:n Pro Leaguen 15:n kaudella ja perjantai-illan jännitysnäytelmä muuttui Poizonin parhaiksi paloiksi.

AWP-pelaaja sai ensimmäisessä kartassa Infernossa mahtavat 36 tappoa ja kuoli 22 kertaa. G2 voitti kartan niukasti 16-14, vaikka joukkue oli 14-6 johdossa.

Dust2 oli täysi ylijuoksu ja bulgarialaisen parhaat palat hänen näkökulmastaan näet alhaalta. Kartta päättyi 2-16 ja Poizonin tilastot näyttivät 27-10. Rating huikea 2.27.

Kahden kartan jälkeen Poizonilla oli 63 tappoa ja 33 kuolemaa. Viimeisessä kartassa Miragessa oli hieman hiljaisempi peli tilastoin 16-18, mutta Fnatic voitti ylivoimaisesti 7-16. Poizon sai eniten AWP-tappoja (12).

Poizon oli kartan paras ja hän on ollut liigassa erinomainen kahdeksan (8) pelatun kartan jälkeen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

ESL Pro League Season 15 A-lohkon infopaketti

  • Liiga: ESL Pro League Season 15
  • Sijainti: Düsseldorf, Saksa
  • Joukkueiden määrä: 6
  • Joukkueet: G2 Esports, MOUZ, Fnatic, Ninjas in Pyjamas, LookingForOg ja Entropiq
  • Milloin: 9.3-13.3.
  • Palkinto: 3 parasta pudotuspeleihin
  • Järjestäjä: ESL
  • Striimi: ESL TV A

Lähde: Hltv/Liquipedia

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!