Telia Esports Seriesin toinen kausi alkaa tuoreen ykkösdivarin kera

Telia Esports Seriesin uusi kausi starttaa 4. lokakuuta, ja tulevan kauden myötä luvassa on myös joitakin uudistuksia. Tälläkin kaudella kisan keskiössä on kuitenkin Counter-Strike: Global Offensive.

Telia Esports Seriesin toinen kausi alkaa 4. lokakuuta, ja kisa päättyy Messukeskuksessa järjestettävään GameXpo-pelitapahtumaan. Palkintopotissa on tarjolla kaikkiaan 40 000 euroa.

Tulevalla kaudella on mukana yhteensä kahdeksan joukkuetta, jotka ovat HAVU Gaming, SJ Gaming, KOVA Esports, Helsinki REDS, Menace, Veto, Ajuri ja Hukka.

”Suomen kovimman esports-sarjan kakkoskaudesta tulee eeppinen. Kuuntelimme katsojien toiveita, ja uudistimme sarjaa niiden pohjalta. Panostamme täysillä CS:GO:hon ja varsinkin sarjan katsojakokemukseen sekä lähetysten kiinnostavuuteen ja laatuun. Ja tällä kaudella näytämme ihan kaikki pelit”, Telia Finlandin esports-tiimin Niklas Segercrantz muotoilee.

Kuitenkin suurin uutuus koskee vasta lanseerattua CS:GO-ykkösdivaria. CS:GO Division #1:n kaksi parasta joukkuetta etenevät taistelemaan paikasta vuoden 2020 pääsarjassa.

Divarissa pelaa kaikkiaan 16 joukkuetta, joista osa on jo selvillä. Puolestaan loput kokoonpanot selvitetään tämän kuun aikana järjestettävissä karsinnoissa.

Tarkemmat tiedot sarjasta ja ykkösdivarista löydät täältä.

Kuva: Telia Esports Series


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.