Telia Esports Seriesin finaalissa ENCEllä on revanssin paikka! – Nähdäänkö jälleen uusi Jymy-yllätys?

Perjantai-illan parhaaseen katseluaikaan maailman kärkinimiin lukeutuva ENCE kohtaa SJ Gamingin Telia Esports Seriesin finaalissa.

Välierässä KOVA Esportsin 2-0 (Mirage 16-13, Train 16-9) kaatanut ENCE lähtee perjantain finaaliin ennakkosuosikkina, vaikka joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyikin SJ Gamingin Jymy-yllätykseen 19-16.

SJ Gaming voitti runkosarjan puhtain 7-0 lukemin. ENCEn ainoa tappio sarjassa tuli juuri SJ Gamingia vastaan. SJ pääsikin runkosarjan voittajana suoraan finaaliin, kun taas ENCE päätyi välierän kautta finaaliin.

ENCE on maailmalla mainetta niittänyt joukkue ja se lähtee laajan mappoolinsa ansiosta otteluun ennakkosuosikkina. ENCE on kuitenkin näyttänyt olevansa kaadettavissa ja SJ Gaming tähän on myös pystynyt. Nyt SJ:ltä vaaditaan vielä lisää venymistä, sillä ottelu pelataan paras kolmesta -menetelmällä.

Ottelu tulee kaikesta huolimatta olemaan suurella todennäköisyydellä tasainen vääntö ja se on iloinen uutinen finaalin katselukokemusta miettiessä. Nähtäväksi jää kumpi joukkue haluaa pystiä enemmän.

Ottelu alkaa perjantain 7.6. kello 21:00 ja se on nähtävissä suomeksi SubTV:ltä ja mtv-palvelusta, Telia Esports Seriesin sivulta ja Telia Esports Seriesin twitch-kanavalta ottelu näkyy englanniksi selostettuna. Peli pelataan suorana studioyleisön edessä Savoy-teatterissa.

ENCEstä lisää voit lukea täältä!