Huhtikuussa starttaavan Telia Esports Series -e-urheilusarjan CS:GO otteluita voi seurata suoraan televisiosta.

Telia Esports Series on ottanut mediakumppanikseen MTV:n, joka ryhtyy esittämään e-urheilusarjan otteluita Subilla. Pelejä ja lähetyksiä ei ole kuitenkaan suunnattu ainoastaan skenen koville harrastajille, vaan myös ummikot on huomioitu. Lähetyksissä tutustutaan joukkueisiin, pelaajiin ja sarjarakenteeseen.

E-urheilu loikkaa nyt suuren yleisön saataville. Suomessa esportsin tunnettuus on huimassa nousussa, ja varsinkin ENCEn hopeaan päättynyt menestyskulku kansainvälisessä Major-turnauksessa sai suomalaiset villiintymään. On huikeaa, että voimme juuri nyt tuoda Suomen kovimmat esports-ottelut suoraan perjantain prime timeen”, hehkuttaa Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Suoria CS:GO otteluita näytetään perjantai-iltaisin Subilta kello yhdeksältä ja pelit löytyvät myös mtv-palvelusta (ent. Katsomo). Ensimmäinen suora lähetys näkee päivänvalon 26.4.

Lue myös: Telia paljasti uuden e-urheilusarjansa pelit – Mukana myös uusi ”CS:GO-huippujoukkue”!

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli