Team Liquid kiinnitti 22-vuotiaan lupauksen CS-kokoonpanoon maanantaina. Joukkueesta löytyy nyt kolme pelaajaa ja kahdesta on kuulunut huhuja.

22-vuotias Josh ”⁠oSee⁠” Ohm pukee Team Liquidin paidan päälleen 2022. Hän liittyi Team Liquidiin Extra Saltin organisaatiosta. Tuttu ja turvallinen Extra Salt vaihtuu koviin haasteisiin, sillä Team Liquid tähtää mestaruuksiin.

Extra Salt kirjoitti kauniit hyvästit pelaajalleen:

– Josh, toivomme sinulle hyvää vointia ja onnistumisia Team Liquidissa. Meillä ei ole epäilystäkään siitä, etteikö lahjakkuutesi yhdistettynä upeaan työmoraaliin toisi runsaasti palkintoja. Vaikka olemme surullisia sanomaan hyvästi, niin olemme innoissamme nähdessämme mitä tulet saavuttamaan. Paljon rakkautta koko joukkueelta.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Team Liquid sanoi 21. joulukuuta hyvästit Michael ”⁠Grim⁠” Wincelle, Gabriel ”⁠FalleN⁠” Toledolle ja Jake ”⁠Stewie2K⁠” Yipille.

Huhuja kahdesta puuttuvasta pelaajista on pyörinyt. Marraskuussa huhumylly kertoi, että Nick ”nitr0” Cannella olisi tulossa Valorantista takaisin Team Liquidiin ja Richard ”shox” Papillon siirtymässä Team Vitalitysta.

Kirjoitimme aiheesta: 1PV: Ranskalainen tähtipelaaja Shox harkitsee siirtoa Team Liquidiin

Team Liquidin kokoonpano nyt:

  • Jonathan ”⁠EliGE⁠” Jablonowski
  • Keith ”⁠NAF⁠” Markovic
  • Josh ”⁠oSee⁠” Ohm

Kuva: Team Liquid

Lue lisää: 100 Thieves hyvästeli valmentajan – lähteekö nitr0 takaisin CS:n pariin?

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!