Team Envy (aikaisemmin EnVyUs) juhlimassa DreamHack Open Cluj-Napoca -turnauksen voittoa vuonna 2015, joka oli pelin seitsemäs Major-turnaus.

Team Envy on yksi e-urheilun tunnetuimmista organisaatioista, joka on toiminut CS:GO:n parissa sitten vuoden 2015.

Vuonna 2020 ei joukkue kuitenkaan suoriutunut organisaation johdon haluamalla tavalla, jääden ulos maailmanlistan Top 30 -sijoituksista. Tämän, sekä koronaviruksen aiheuttaman taloudellisen paineen takia, on Envy päättänyt jättää CS:GO-kentät nyt taakseen – ainakin toistaiseksi.

Kokoonpanon pelaajat Thomas ”Thomas” Utting, Nikola ”LEGIJA” Ninic, Michał ”MICHU” Müller, Buğra ”Calyx” Arkin, Noah ”Nifty” Francis, sekä Jakub ”kuben” Gurczyński (valmentaja) ovat nyt vailla uutta organisaatiota.

ENVY

@Envy
Today we bid farewell to Envy CS:GO.

Thank you to all of our players & staff for your time and dedication while on Envy. We wish you all the best in the future.

📜: bit.ly/EnvyxCSGO

Tammikuun 8. päivä, vertasi Envyn omistaja Mike ”hastr0” Rufail CS:GO-joukkueen pyörittämistä tällä hetkellä rahan polttamiseen.

– Itse asiassa, minkä tahansa CS-joukkueen pyörittäminen on tällä hetkellä kuin rahan polttamista. Ei ole mitään kohde-etuutta, joka tukisi kulutusta siellä missä parhaiden pelaajien palkat ovat. Olen varma, että voisit johtaa fantastista tiimiä jos sinulla olisi rajoittamaton määrä rahaa, mutta mitä tapahtuu kun et pysty kattamaan kustannuksiasi?

Hastr0n vertauskuva saatiin vastauksena e-urheilutoimittaja Jarek ”DeKay” Lewisin kysymyksiin koskien Envyn toimintaa, ja sitä miksi he eivät ole harkinneet Miikka ”suNny” Kempin, Robin ”flusha” Rönnquistin ja Timothy ”autimatic” Tan kiinnittämistä riveihinsä.

Lue lisää: IS: suNny vahvisti kasaavansa kokoonpanoa flushan ja autimaticin kanssa

DeKay

@dekay
One can argue that a core of Autimatic, Flusha, and suNny would have to prove themselves.

That’s fair and I agree with it.

However, buying into them would be smart over some of the cores that orgs have right now.

I’ve heard they aren’t asking for a whole lot salary wise.

Jos twiitit eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Kaikesta huolimatta, ei hastr0 kuitenkaan sulkenut täysin pois mahdollisuutta organisaation paluusta CS:GO:n pariin vielä tulevaisuudessa, ”totaalisen nollauksen” jälkeen.

– Ollaan rehellisiä, emme ole menestyneet CS:ssä hetkeen, vaikka olimme entisiä maailman mestareita loistavien ranskalaiskokoonpanojemme kanssa. Oli aika totaaliselle nollaukselle, sekä olemme juuri nyt huipputasolla jo niin monissa muissa peleissä.

Lue myös: Jamppi siirtyy Valorantiin, jos tarjouksia CS:GO:ssa ei näy – ”Mielummin mä sitä teen kuin olen koulun penkillä tai kaupan kassalle”

Jos twiitit eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.