Jamppi siirtyy Valorantiin, jos tarjouksia CS:GO:ssa ei näy – ”Mielummin mä sitä teen kuin olen koulun penkillä tai kaupan kassalle”

© Kuva: ENCE

Elias ”Jamppi” Olkkonen paljasti striimissään, mitä vaatii, että suomalaistähti siirtyy Riot Gamesin tekemän Valorant-pelin pariin.

Tällä hetkellä Suomen suurin CS:GO-lupaus, Elias ”Jamppi” Olkkonen, on ollut VAC-pelikielto -tapauksen jälkeen yhdistetty fanien toimesta Valorant-peliin. Olisihan se helppo ratkaisu, sillä Jampin ei tarvitsisi miettiä enää Valven kanssa olevia sotkuja, eikä bannit haittaisi pelaamista millään tavalla.

Jampin palo CS:GO:hon on silti niin iso, että siirtoa ei olla nähty, eikä nuorukaisen sanojen mukaan ole tulossakaan, mikäli CS-ura sujuu suunnitellusti ja tarjouksia pelin parista tulee.

Perjantaina Twitch-striimissään 20-vuotias Jamppi vastasi useasti esitettyyn kysymykseen, jossa udellaan Valorantiin vaihtamisesta.

– Jos on oikeesti semmonen tilanne, että ei tuu CS:stä mistään tarjouksia, ja sit joku tulee kysymään, että tuu pelaa Valorantia, saat tän verran rahaa. Sit jos ei ole mitään tarjouksia CS:ssä, niin mielummin mä sitä teen kuin olen jossain koulun penkille tai menen kaupan kassalle, Jamppi kertoi Twitchissä.

Viime päivinä Jamppi on pelannut striimeissään CS:n lisäksi myös Valorantia ja tähtäin näyttää menevän pään kohdalle aika näppärästi myös tässä pelissä.

Jampin parhaimpia Valorant-pelauksia viime päivinä:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.