ENCEn CS:GO-joukkueesta vuoden 2020 lopussa lähtenyt Miikka ”suNny” Kemppi on vahvistanut Ilta-Sanomille kansainvälisen kokoonpanon kasaamisesta liikkuneiden huhujen pitävän paikkaansa.

Viime viikolla e-urheilutoimittaja Jarek ”DeKay” Lewis raportoi huhusta, jonka mukaan ENCEn entinen pelinsisäinen johtaja Miikka ”suNny” Kemppi, fnaticista juuri lähtenyt Robin ”flusha” Rönnquist, sekä Gen.G:n penkillä istuva Timothy ”autimatic” Ta suunnittelisivat kansainvälisen CS-kokoonpanon kasaamista.

Nyt, on myös suNny vahvistanut IS:lle huhujen pitävän paikkaansa. Vahvistuksen myötä, paljasti hän myös GODSENTin riveihin liittymisestä liikkuneiden huhujen olleen totta, mutta kieltäytyneen itse organisaation tekemästä tarjouksesta.

SuNny kertoi harkinneensa GODSENTin tarjousta kolmen viikon ajan ennen kieltäytymistään. Hän kertoi uskovansa flushan ja autimaticin kanssa aloittamassa projektissa pysymisen olleen kuitenkin se oikea päätös – vaikkakin riskikkäämpi sellainen.

Toistaiseksi, tietoa kokoonpanon lopuista kahdesta pelaajasta, saatikka projektiin lähtevästä organisaatiosta ei ole vielä saatu.

Voit lukea suNnyn täydet kommentit Ilta-Sanomien julkaisemasta artikkelista.

Lue myös: Team Envy poistuu CS:GO-kentiltä – ”CS-joukkueen pyörittäminen on kuin rahan polttamista”

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.