Tänään se vihdoin tapahtuu! Yksi CS-maailman suurimmista lupauksista kohtaa yhden kaikkien aikojen parhaista pelaajista. m0NESY vs. s1mple. G2 Esports vs. Natus Vincere.

Lauantaina 16.30 alkaen CS-fanit saavat nauttia upeasta tilanteesta. Kyllä, kyseessä on IEM Katowicen välierät Spodek Arenalla yleisön kanssa, mutta siihen isketään päälle vielä kovemmat panokset. Otteluparina toimii viime majoreiden finaalin joukkueet Natus Vincere ja G2 Esports. Twistinä toimii kuitenkin se, että G2 Esports on vahvistunut Aleksi ”Aleksib” Virolaisella ja 16-vuotiaalla superlupauksella Ilya ”m0NESY” Osipovilla.

Voittaja etenee IEM Katowicen finaaliin. Kunnian lisäksi turnauksen voittaja saa 400,000 dollaria.

Intel® Extreme Masters

@IEM
AWP Matchups in the Semifinals for today:

s1mple vs m0NESY
cadiaN vs broky

#IEM

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Molemmat joukkueet ovat neljän pelin voittoputkessa ja valmiina voittamaan. Kysymyksiä on ilmassa useita. Mikä on Valerii ”b1t” Vakhovskyin ja Oleksandr ”s1mple” Kostylievin henkinen hyvinvointi Venäjän hyökkäyksen jälkeen? S1mplen koskettava puhe sodasta oli kaunis eikä tilanne ole helppo kenellekään. Pystyykö maailman paras pelaaja s1mple antamaan itsestään tarpeeksi?

Nikola ”NiKo” Kovač on tilastollisesti turnauksen paras pelaaja, mutta supertähti oli kadoksissa ensimmäisessä kartassa Virtus Prota vastaan varsinaisella peliajalla. NaVia vastaan huonoon karttaan ei ole varaa, ellei m0NESY nappaa jälleen uskomatonta 45 tappoa.

Lue lisää: 16-vuotias superlupaus kantoi G2:n voittoon ensimmäisessä kartassa!

Natus Vincere oli ongelmissa aluksi ENCEn kanssa ja myöhemmin FaZe Clan meinasi ottaa voiton, mutta jatkoaika kääntyi NaVin hyväksi. Ukrainan kaksikko oli tilastollisesti joukkueen kärjessä.

NaVi on Hltv.orgin ranking-listan ykkösenä ja lähtee ansaitusti ennakkosuosikkina peliin. Odotettavissa on kuitenkin tiukka taisto ja on kiinnostavaa nähdä kumpi IGL vie taktisella osaamisellaan peliä. Onko taktinen nero Aleksib hallitseva osapuoli vai onnistuuko Kirill Sergeevich ”Boombl4” Mikhailov? Se selviää 16.30 alkaen.

Katowicen infopaketti

  • Turnaus: IEM Katowice 2022
  • Sijainti: Katowice, Puola
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Milloin: 15.2-27.2.
  • Palkintopotti:1 000 000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL
  • Fantasy-peli: HLTV
  • Striimi: ESL TV A

Lähde: HLTV/Liquipedia
Kuva: s1mple/Starladder & m0NESY/HLTV

Lue myös: NaToSaphiX: ”En yritä aloittaa mitään draamaa, mutta…” – Aiheena Aleksib:n hypejuna

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!