Tähtitubettajat Logan Paul ja Olajide ”KSI” Olatunji ottivat toisistaan mittaa – jälleen kerran – nyrkkeilyn merkeissä. Kahden kuuluisuuden välienselvittely tapahtui Los Angelesissa Staples Centerissä. Kohtaamisen voittajaksi nousi lopulta KSI kuuden pelatun erän päätteeksi tuomariston päätöksellä.

Luonnollisesti lopputulos herätti myös kritiikkiä, sillä ottelun tuomari pudotti Loganilta kaksi pistettä sen takia, että hän piti kiinni ja löi maihin lyötyä KSI:tä neljännessä erässä.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun kaksikko kohtasi toisensa nyrkkeilyn merkeissä. Vuonna 2018 järjestetty ottelu päättyi kuitenkin tasapeliin, joten uutta turpakäräjää oli ennätetty odottamaan jo pitemmän aikaa. Odottavan aika on kuitenkin ollut pitkä, ja molemmat tubettajat ovat heittäneet kaiken aikaa vettä myllyyn irvailemalla toisilleen sosiaalisessa mediassa.

Ottelun jälkeen Logan Paul ei kuitenkaan niellyt tappiotaan mukisematta. Antamassaan haastattelussa hän kertoi olevansa kipeänä. ”Luulen, että olisin voittanut hänet yhdeksästä kerrasta kymmenestä. Tänään oli se yksi kerta kymmenestä. Voit kuulla ääneni. Olen sairaana. Heräsin sairaana. Olen ollut sairas viimeiset kolme päivää ja jouduin heti herättyäni niistämään kolme kertaa”, Logan selitti mikrofoniin.

Voit katsoa koko mätkinnän artikkelin yläpuolelta.

Lux

@Callux
Logan: 9/10 times I beat JJ, I have flu, I sneezed this morning

you've fought him twice and didn't win either time, learn maths ya nonce

Lähde: Dexerto, CBS Sports