Huippu-CS palasi Ruotsiin! Tanskalaisten taisto päättyi Heroicin hyväksi lopulta puhtaasti. Astralis oli hyvin mukana, mutta toisessa kartassa lopussa peli karkasi.

Pinnacle Cup Championship päättyi Ruotsin Lundissa lauantai-iltana Heroicin juhlaan. Tanskalaisten derbyssä Astralis jäi jalkoihin 0-2 ja lopussa Heroic jyräsi kovaa vauhtia.

Finaalissa voittaja tienasi 150,000 dollaria ja Astralis otti hopeasta 50,000. Pronssia sai BIG Clan (35,000) ja neljänneksi tuli Team Finest (15,000).

Pinnacle Esports

@PinnacleEsports
The #PinnacleCup Championship is over, huge congratulations to @heroicgg ♥️

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Astralis valitsi ensimmäiseksi kartaksi Ancientin ja pääsi 3-0 johtoon. Tästä alkoi pettymysten tie ja Heroic käänsi numeroiksi 4-14. Muutaman kierroksen päästä kartta päättyi 9-16.

Overpassissa Heroic nappasi molemmat pistoolierät ja tämä vaikeutti Astraliksen mahdollisuuksia. Ensimmäisellä puolella Astralis oli 9-6 johdossa, mutta Heroic dominoi CT-puolta miten tahtoi ja voitti 11-16.

Astraliksen Benjamin ”blameF” Bremer oli turnauksen paras pelaaja tilastollisesti 1.41 ratingilla ja K/D näytti jopa 1.52. Lisäksi hänet valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Finaalissa tähtipelaajalta nähtiin hieman heikompi suoritus (34-36).

HEROIC

@heroicgg
CHAMPIONS OF THE PINNACLE CUP! 🏆

#PinnacleCup | #BeHeroic

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Heroic

Lue myös: Huhut olivat totta: Virtus Pro kiinnitti K23:n kaksikon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!