Huippu-CS palasi Ruotsiin! Tanskalaisten taisto päättyi Heroicin hyväksi lopulta puhtaasti. Astralis oli hyvin mukana, mutta toisessa kartassa lopussa peli karkasi.

Pinnacle Cup Championship päättyi Ruotsin Lundissa lauantai-iltana Heroicin juhlaan. Tanskalaisten derbyssä Astralis jäi jalkoihin 0-2 ja lopussa Heroic jyräsi kovaa vauhtia.

Finaalissa voittaja tienasi 150,000 dollaria ja Astralis otti hopeasta 50,000. Pronssia sai BIG Clan (35,000) ja neljänneksi tuli Team Finest (15,000).

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Astralis valitsi ensimmäiseksi kartaksi Ancientin ja pääsi 3-0 johtoon. Tästä alkoi pettymysten tie ja Heroic käänsi numeroiksi 4-14. Muutaman kierroksen päästä kartta päättyi 9-16.

Overpassissa Heroic nappasi molemmat pistoolierät ja tämä vaikeutti Astraliksen mahdollisuuksia. Ensimmäisellä puolella Astralis oli 9-6 johdossa, mutta Heroic dominoi CT-puolta miten tahtoi ja voitti 11-16.

Astraliksen Benjamin ”blameF” Bremer oli turnauksen paras pelaaja tilastollisesti 1.41 ratingilla ja K/D näytti jopa 1.52. Lisäksi hänet valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Finaalissa tähtipelaajalta nähtiin hieman heikompi suoritus (34-36).

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Heroic

Lue myös: Huhut olivat totta: Virtus Pro kiinnitti K23:n kaksikon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!