DreamHack on ilmoittanut diskanneensa suomalaisen Risto ”Ouker” Kaikkosen tähdittämän Burjui-joukkueen Dota 2:n DreamLeague Season 14 DPC EU Lower Division -sarjasta, joka on uuden Euroopan-liigan toiseksi korkein sarjataso.

Burjui oli pyytänyt lupaa kokoonpanomuutokseen, sillä oli käyttänyt sijaispelaajaa jo maksimissaan sallitun neljän ottelun ajan. Lupaa ei kuitenkaan myönnetä ilman painavaa syytä, jolloin Burjui vetosi yhden pelaajan sairastuneen koronavirukseen. Kyseisen pelaajan nimeä ei ole paljastettu.

Järjestäjille oli toimitettu todiste positiivisesta koronavirustartunnasta. Tiedot olivat kuitenkin poikenneet joukkueen aikaisemmin antamista tiedoista, ja käynnistäneet tämän vuoksi tutkinnan.

Burjuilta oli pyydetty lisätodisteita tapauksen selvittämiseksi. Joukkue kuitenkin kieltäytyi yhteistyöstä. Samaan aikaan, oli positiivisesta koronatestistä annettu todistus todettu väärennetyksi.

Tämän seurauksena, diskattiin Burjui välittömästä liigakaudelta.

Lue myös: Yli vuosi aikaa edellisestä: PGL järjestää Dota 2 Major -turnauksen Singaporessa, LAN-tapahtumana!

DreamHack Dota

@DreamHackDota
Due to a breach of tournament rules, we are disqualifying team 'burjui' from the #DreamLeague Season 14 DPC EU Lower Division.

Full details can be found here:

dreamhack.com/dreamleague/ne…

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Lähteet: DreamHack