Kilpapelaamisen ympärillä on tänä päivänä laaja skaala erilaisia laitteita ja tuotteita, jotka ovat puhtaasti suunniteltu kyseistä harrastusta varten. Nyt myös suomalainen startup-yritys unEvn on lähestynyt markkinoita uuden ja varsin erikoisen tuotteensa avulla.

Yritys on aloittanut Kickstarter-kampanjan unEvn ONE -pelipöytää varten. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa pelipöytä, sillä ONE pistää nimensä mukaisesti kaiken yhteen pakettiin. Ja vielä kannettavaan sellaiseen.

”Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen kokoon taittuva pelipöytä, jossa on integroituna pelitietokonekotelo, sekä tuotteen sisään saa helposti asetettua näytön ja muut oheislaitteet. Tuote on tarkoitettu LAN-pelaamista harrastaville tai pelaajille, jolla ei esimerkiksi asunnon koosta johtuen ole mahdollista pitää pysyvää pelipistettä.” Hehkuttaa yrityksen toimitusjohtaja Aleksi Rinkinen.

Kickstarter-kampanjan tavoitteena on kerätä kokoon 40 000 dollaria ja tällä hetkellä rahaa on kertynyt yhteensä reippaat 11 000 dollaria. Rahoituskampanja on käynnissä vielä noin kuukauden päivät.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli