Kiitos Counter-Strike pelin uusien RMR kelpoisuus sääntöjen, Jere ”sergej” Salon pikkuveli Jimi ”jimpphat” Salo vapautuu banneistaa tasan vuoden päästä.

Tällä hetkellä Conquer Gamingia edustava Jimi ”Jimpphat” Salo kärsii 26. tammikuuta 2018 saamistaa VAC-banneista, jonka vuoksi nuoriherra ei Valven eventeissä voi pelata. Noin vuosi sitten tulleiden RMR sääntömuutosten myötä tähän on kuitenkin tulossa muutos ja Salo vapautuu banneistaan 5 vuotta niiden saamisen jälkeen.

Lue myös: Palaute on mennyt perille! eSM järjestää avoimet karsinnat kevään mestaruussarjaan

Roope Leppänen

@RobuJohnson
Jimpphat will get unbanned from Valve-sponsored events in exactly a year from now.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Jimi Salo on vasta 15-vuotias ja häntä povataan jopa seuraavaksi suomalaiseksi CS:GO supertähdeksi. Nuoresta iästä huolimattaan Salo on nähty serverillä LAN turnauksissa jo 13-vuotiaana (Assembly Winter 2020). Ensimmäisen HLTV:seen rekisteröidyn virallisen ottelun Salo pelasi 12-vuotiaana.

Vaikka nuorimies grindailee vielä C-tierin pelejä, on jälki silti ollut varsin tuhoisaa. All time tilastot HLTV:ssä kertovat potentiaalista jota nuoren miehen hiirikäsi pitää sisällään. 1.13 rating ja 81.7 ADR ovat varsin hurjia lukemia 15-vuotiaalle. Tällä hetkellä Conquer Gaming vaikuttaisi olevan loistava paikka kasvaa, mutta organisaation vaihdos on eittämättä edessä.

Kunhan bannit poistuvat voidaan olettaa, että Salo siirtyy varsin nopeasti toiseen kova tasoisempaan organisaatioon ja sitä kautta valoittamaan maailmaa isoveljensä jalanjäljissä.

Lue myös: Gambit aloitti vuoden räjähtävästi – sh1ro nappasi MVP-palkinnon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!