Palaute on mennyt perille! eSM järjestää avoimet karsinnat kevään mestaruussarjaan

Palaute on mennyt perille! eSM järjestää avoimet karsinnat kevään mestaruussarjaan

Paljon kritiikkiä kerännyt SEUL ry:n sekä ESML:n yhteinen uusi sarja eSM on ottanut onkeensa ja nyt viimeisimpänä positiivisena kehitysaskeleena saadaan avoimet karsinnat CS:GO mestaruussarjaan.

Joulukuussa julkaistu uusi eSM-liiga sai paljon kritiikkiä, sillä mukaan kutsuttiin suoralla kutsulla organisaatioita jotka eivät millään mittarilla kuulu Suomen kärkiryhmiin enää tänä päivänä. Kutsut oli jaettu aiempien ESML sijoitusten mukaisesti, mutta vastaanotto ei ollut ihan sellainen mitä SEUL ry ja ESML oli todennäköisesti odottanut. Palauteryöppy oli valtava ja kiviä käännettiin toden teolla.

Nyt pahimpien skeptikkojenkin on viimeistään myönnettävä, että eSM:n taustalla toimiva ohjausryhmä on todella kuunnellut palautetta ja toiminut myös sen mukaisesti. Viime viikolla eSM avasi dialogin uutisella jossa se vastaili kysymyksiin ja lisäksi helmikuun alkuun on tulossa avoin keskustelutilaisuus.

Lue myös: Huomattavan määrän kritiikkiä saanut uusi eSM avasi dialogin!

Tänään tiistaina 25. helmikuuta pajatsoa lähdettiin tyhjentämään oikein kunnolla, sillä edessä on myös avoimet karsinnat joista neljä joukkuetta selvittää tiensä kevään 2022 CS:GO mestaruussarjaan.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Karsintaturnaus alkaa 8. helmikuuta klo 18.00, ja ensimmäisenä päivänä pelataan BO1 otteluita kunnes selvillä on kahdeksan parasta. Ratkaisupelit pelataan 10. helmikuuta BO3-ottelusarjoina klo 19.00 alkaen, joista voittajat selvittävät tiensä kevään mestaruussarjaan. Tarkemmat informaatiot karsintaturnauksesta ja ilmoittautumisesta löydät eSM:n tweetistä löytyvän linkin takaa.

2022 eSM karsintaturnauksen aikataulu

Tiistai 8.2.

Check-in: 8.2. klo 17:00-17:45

  • Ro128: klo 18.00
  • Ro64: ASAP
  • Ro32: ASAP
  • Ro16: ASAP

(Pelit alkavat klo 18:00 riippumatta joukkueiden määrästä. Otteluita pelataan niin pitkään, että joukosta valikoituu turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta

Torstai 10.2

RO8: klo 19:00 (bo3) – Voittajat Mestaruussarjaan, häviäjät 1. Divariin.

Turnauskaavio seedataan joukkueen pelaajien rankingin (elo) mukaisesti.

Lue myös: Saudi-Arabialainen Savvy Gaming Group ostaa FACEIT:in, ESL:n sekä Dreamhackin – Kauppahinta 1.5 miljardia

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.