Summit1g jakoi näkemyksensä Scarlett Johansson -kohusta – Lopulta pelaajan oma agentti käski hänen olla hiljaa

Miten Scarlet Johanson ja Twitch-kuuluisuus Jaryd ”Summit1g” Lazar liittyvät yhteen?

Scarlett Johansson on ollut viimeaikoina julkisuudessa kohujen saattelemana. Keskustelun aiheuttajana on ollut Johanssonin filosofia, jonka mukaan hän on oikeutettu näyttelemään ketä tahansa.

Esimerkiksi Johanssonin kiinnitystä Ghost in the Shell -elokuvaan kritisoitiin aikanaan ankarasti, sillä lähdemateriaalin mukaan hänen esittämänsä hahmo on japanilainen henkilö. Myöhemmin hän jättäytyi pois Rub & Tub -elokuvasta, jossa hänen olisi kuulunut näytellä transsukupuolista henkilöä.

LUE MYÖS: Lisää törttöilyä ratissa – Twitch-kaksikko joutui jäähylle vaarannettuaan liikenteen suorassa lähetyksessä

Lisää vettä myllyyn heitti Johanssonin As If -lehdelle antama haastattelu, jossa hän totesi olevansa oikeutettu näyttelemään ketä hän itse haluaa. Jälkeenpäin näyttelijä kuitenkin kritisoi haastattelua toteamalla, että hänen lausuntonsa oli irrotettu kontekstista.

Nyt myös Summit1g on joutunut hiillostettavaksi, sillä hän julkaisi oman mielipiteensä aiheesta Twitterissä. Ammattipelaaja totesi, ettei hän ymmärrä kohua alkuunkaan.

Osa Summit1g:n seuraajista yritti selittää mistä kohussa oli kyse, ja lopulta jopa pelaajan oma tyttöystävä yritti vaikuttaa somekuuluisuuden näkemykseen asiasta. Mitä ilmeisemmin tämäkään ei tuottanut tulosta.

Tilanne kärjistyi lopulta siihen, että Lazarin agentti kehotti pelaajaa hillitsemään somesormeaan, ja näin kiukustunut pelaaja päätti kiistan varsin napakalla twiitillä.

Lopulta entinen CS:GO-pelaaja päätyi kääntämään keskustelun uusille urille toteamalla: ”LoL vaatii kymmenen kertaa enemmän taitoa kuin Dota”.

Kuva: Summit1g / Twitch / Kuvakaappaus


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.