Sony PlayStationin toimitusjohtaja Jim Ryan on paljastanut, että PlayStation 5 -konsolin suurimmat paljastukset ovat vielä tekemättä.

PS5-konsolin virallinen julkistus lähenee ja tulevasta laitteesta on pikkuhiljaa ripotultu tietoja julkisuuteen. Kuitenkin osa keskeisimmistä laitetta koskevista paljastuksista on yhä tekemättä. Sonyn toimitusjohtaja kertoi asiasta Business Insider Japanin haastattelussa.

Jim Ryan paljasti, että jo annetuista paljastuksista huolimatta heillä on vielä jotain uutta kerrottavaa: ”PS5-konsolissa tulee olemaan jotain ainutkertaista muihin konsoleihin verrattuna. Tätä eroa emme ole paljastaneet vielä.”

Lisäksi Ryan päätyi kehumaan vuolaasti konsolin uutta DualShock 5 -ohjainta. Toimitusjohtajan mukaan ohjaimen uusien haptisten ominaisuuksien jälkeen hänellä itsellään oli suuria vaikeuksia palata takaisin aikaisemman sukupolven ohjaimen pariin.

Ryan painotti haastattelussa myös sitä, että he eivät aio hylätä uuden konsolisukupolven myötä yli 106 miljoonaa pelaajaa, jotka yhä omistavat PS4-konsolin.

Lähde: Dexerto