Entinen CS:GO-pro, nykyinen Mixer-striimaaja Michael “shroud” Grzesiek kertoi mielipiteensä Valorantin kesäkuisesta julkaisusta. Hänen mielestään peli ei ole siihen valmis.

Valorant on yksi vuoden odotetuimmista FPS-peleistä, ja on se löytänyt menestystä jo suljetussa beetavaiheessaan.

Riot Games ilmoitti 20. toukokuuta pelin näkevän virallisen julkaisunsa kesäkuun 2. päivä. Suurin osa pelin faneista on asiasta innoissaan, mutta joidenkin mielestä peli tarvisee vielä hiomista.

Shroudin mielestä Valorant ei ole valmis julkaistavaksi, ja kesäkuun julkaisu tapahtuu vain koska Riot Games painostaa pelinkehittäjiä. Shroud kertoi asiasta striimissään, josta nauhoitetun klipin voit katsoa tästä.

– Valorant ei ole valmis. En ymmärrä mitä he oikein ajattelevat. Minusta tuntuu että pelinkehittäjiä painostetaan Riot Gamesin toimesta. Ja pelinkehittäjät varmasti ajattelevatkin, että ”hitto, emme ole valmiita, mutta yritetään silti parhaamme”.

Shroudin mielestä pelissä on vielä paljon korjattavaa, mutta hän ei poissulkenut täysin mahdollisuutta siitä, että se saataisiin julkaisuun mennessä jo kuntoon.

– Voi olla hyvin mahdollista, että he korjaavat joka ikisen asian jo julkaisuun mennessä. Peli on kuitenkin todella lähellä valmista.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Shroud / Riot Games