Twitch-striimaaja, sekä entinen Overwatch-pro Daniel ”Dafran” Francesca on saanut Twitchiin seitsemän päivän bannit.

Dafran sai viime viikolla elinikäisen pelikiellon turnausorganisaattori Solaryn Valorant-turnauksiin, lausuttuaan epäkunnioittavia kommentteja vastustajilleen. Nyt myös Twitch heilautti hänelle seitsemän päivän bannivasaraa.

Pelikieltonsa seurauksena 26-vuotias tanskalaispelaaja haukkui organisaatio Solaryn pystyyn Twitterissä.

”Imekää pallejani. Koko turnaus ja organisaatio on yksi iso vitsi. Hyp ja hänen tiiminsä ovat vain rannalle huuhtoutuneita entisiä OW-pelaajia, jotka ovat liian peloissaan pelatakseen. Koko joukko pelkkiä ämmiä. Pitäkää hauskaa koiranpaskaturnauksenne kanssa.”

Päivää myöhemmin Dafran lausui striimissään vielä lisää alentavia kommentteja turnausjärjestäjää kohtaan.

”Jokainen SolaryTV:tä tukeva on yksi v**un ämmä. Ja kyllä, tiedän saavani tästä bannit. Minua ei kiinnosta paskaakaan ja seison sanojeni takana.”

Twitch ei salli striimaajiensa olla epäkunnioittavia toisiaan kohtaan, ja luonnollisesti organisaatio Solaryn striimatessä myös alustalla, pamautettiin Dafrania päähän bannivasaralla.

”Seitsemän päivän Twitch-bannit. V**ut niistä, kaikki oli sen arvoista,” kommentoi Dafran ennustamiaan banneja Twitterissä.

Dafran

@dafran
7 days ban on Twitch. Fuck it, worth

Dafran on saanut ennenkin Twitchistä bannit toksisen käytöksensä takia. Jääkin vain nähtäväksi, muuttuvatko tanskalaispelaajan tavat vieläkään, vai jatkuuko sama kierre taas seitsemän päivän kuluttua.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r