Striimaaja, sekä entinen CS-pro Michael “shroud” Grzesiek kertoi striimissään pitävänsä VALORANTia, paljon Counter-Strike: Global Offensiveä helpompana pelinä.

Shroudin mielestä pelin taitokatto on paljon matalammalla kuin CS:GOssa. Mekaanisesti parhaalle tasolle VALORANTissa pääsee hänen mielestä suurempi määrä pelaajia, ja siellä vastustajien voittamisessa tarvitaan enemmän aivoja kuin mekaanista kykyä.

CS:GOssa taas voidaan katsoa pelaajia kuten Na’Vin Aleksandr ”s1mple” Kostyliev, sekä Vitalityn Mathieu ”ZywOo” Herbaut, jotka dominoivat mekaanisilla taidoillaan myös pelin parhaalla tasolla. Totta kai, ovat he myös todella fiksuja pelaajia. Shroudin mielestä ei kuitenkaan vastaavanlaista Valorantissa tulla näkemään.

Lue myös: ZywOon isäpuoli kuoli kesken turnauksen – halusi jäädä ”murskaamaan vastustajat” kotiinlähdön sijaan

Tämä ei ole myöskään täysin huono asia, sillä pienempi taitokatto tuo peliin helpommin uusia pelaajia, jotka eivät ole välttämättä ikinä ennen FPS-pelejä edes kokeilleet. Shroud painotti myös rakastavansa VALORANTia. Eikä hänen tarkoituksensa ole mustamaalata peliä – vaan puhua faktaa.

Shroudin aiheesta julkaiseman videon löydät uutisen alusta.

Lue myös: VALORANTiin tulossa uusia pelimuotoja – myös Deathmatch kehittelyssä

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r