VALORANT-pelaajille hyviä uutisia; pelinkehittelijät kertoivat tuovansa peliin uusia pelimuotoja!

Vuoden puhutuimmaksi peliksi noussut VALORANT julkaistiin 2. kesäkuuta. Peli on saanut faneilta vihaa, mutta myös positiivista palautetta. Nyt VALORANTin kehittelijät ovat kertoneet, että pelaajien pyynnöstä, peliin ollaan kehittelemässä uusia pelimuotoja.

– Haluamme luoda pelitiloja kaikenlaisille pelaajille, tarpeille, ajattelutavoille ja mielialoille, pelimoodien tuottaja- ja tuotejohtajia Jared Berbach sanoi tiedotteessa.

– Kuulimme jo betapelaajien huutavan melko kovaan ääneen Deathmatch-tyylisestä pelitilasta, pelinkehittelijät kertoivat.

VALORANTissa on normaalin pelimuodon lisäksi julkaisussa lisätty uusi pelimuoto, joka kantaa nimeä Spike Rush. Pelimuodon ideana on, että jokaisella hyökkääjällä on Spike. Pelit pelataan paras seitsemästä systeemillä ja puolet vaihtuvat kolmen kierroksen jälkeen. Pelit kestävät noin 8-12 minuuttia.

Riot Games ei ole vielä kertonut, milloin uudet pelitilat ovat tulossa julki. Kehittelijät rakentavat vielä ”osaa tarvittavasta tekniikasta”, joka mahdollistaisi sen integroinnin VALORANTiin.

Riotin päätöksentekoon VALORANTin suhteen on vaikuttanut pelaajien palaute, ja he aikovat jatkossakin käyttää yhteisöään pelin kehittämiseen.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r