Mathieu ”ZywOo” Herbautin cs_summit 4 -turnaus toukokuussa vuonna 2019 ei ollut kaikista helpoimmasta päästä.

Maailman parhaalla CS:GO-pelaajalla Mathieu ”ZywOo” Herbautilla oli raskasta aikaa Los Angelesissa viime vuoden toukokuussa. Kesken cs_summit 4 -turnauksen hänelle tuli ilmoitus, että hänen isäpuolensa oli kuollut.

Nyt toimittaja neL paljasti, mitä kulisseissa oli tapahtunut ilmoituksen jälkeen. Koko Team Vitalityn joukkue oli valmiina lähtemään kotiin ja jättämään turnauksen väliin, mutta ZywOo ei tätä missään nimessä halunnut. Ranskalaistähti oli kertonut Vitalityn valmentaja Rémy ”XTQZZ” Quoniamille, että hän haluaa jäädä ”murskaamaan vastustajat”.

Vitality juhli cs_summit 4 -turnauksen voittoa, kun ZywOo oli aivan ilmiömäisessä kunnossa. 19-vuotias nuorukainen lunasti vielä turnausvoiton lisäksi turnauksen arvokkaimman pelaajan tittelin.

Tässä ZywOon taidonnäyte, kun hän halusi jatkaa turnauksessa ja ”murskata vastustajat”:Crazy anecdote about ZywOo at summit 4 told by XTQZZZ:

ZywOo learned that he lost his stepfather during the event, Vitality was open to leave and go back to France. He said he wanted to stay and "smash them all".

Vitality won, they beat Liquid and he ended up MVP.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r