Shroud kertoi, miksi VALORANT-peliin ei tule CS:GOn tapaista skini-systeemiä

Entinen CS:GO-ammattilainen Michael ”shroud” Grzesiek kertoi mielipiteensä, miksi Riot ei tuo VALORANT-peliin CS:GO skini systeemiä.

VALORANT on tällä hetkellä pelimaailmassa heittämällä isoin puheenaihe. Riot Gamesin FPS-pelin suljettu beta versio aukeaa 7. huhtikuuta, ja monet odottavat sitä kuin kuuta nousevaa.

Ihmiset ovat puhuneet, voisiko peliin tulla samanlainen skini systeemi kuin Valven tekemässä CS:GOssa.

Tähtistriimaaja Shroud on saanut lähiaikoina todella paljon kysymyksiä, koskien VALORANTia ja myös skini systeemistä on kysytty.

Shroud antoi striimissä oman mielipiteensä kysymykseen: ”Luuletko, että Valorantissa on CS:GOn tapainen skini systeemi?”

– Ei v*ttu missään nimessä, ei mitään mahdollisuuksia, shroud aloitti.

– Riot on yritys, joka on Valorantin takana. He tulevat tekemään jotain samalaista, mitä on League Of Legendsissa. He eivät missään nimessä tee jotain samankaltaista, mitä Valve on tehnyt.

Kanadalainen pelitähti lisäsi vielä, että Valven skini systeemi on erittäin ainutlaatuinen, ja on epätodennäköistä, että kukaan muu tekee samoin kuin Valve.

Riot on jo aikaisemmin ilmoittanut, että VALORANT on ilmainen FPS-peli, eikä siihen ole tulossa tavaralaatikoita tai agenttien skinejä. Pelinkehitysryhmä sanoi keskittyvänsä tällä hetkellä ainoastaan aseiden skineihin.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Robert Reiners – Getty Images

Lähde: Dexerto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.