Michael ”Shroud” Grzesiek on saanut CS:GO-huijareista tarpeekseen. Hänen mielestään pelin matchmaking on nykyisin roskaa.

Entinen Cloud9-tähti, nykyinen Twitch-sensaatio Michael ”Shroud” Grzesiek kertoi sunnuntaisessa striimissään tämän hetkisen mielipiteensä CS:GO:sta, paljastaen suosivansa nykyisin Valorantia sen ylitse.

Yksi faneista pyysi chatissa Shroudia pelaamaan CS:GO:ta. Pyyntö sai entisen ammattipelaajan naurahtamaan:

– Pelaa CS:GO:ta? LOL, toi oli hauska.

– Rakastaisin pelata CS:GO:ta jos se olisi hyvä. Valorantin hyvä puoli on se, että voit vain hypätä sisään, pelata pari peliä ja sinulla on hauskaa – tai sitten ei, mutta ainakin voit olla varma ettei vastustajasi huijaa.

– Taas joka kerta kun pelaat CS:GO-matchmakingia, on vastassasi aimbot, spinbot, wallhack, kaikki mahdolliset ja pelaajat vain teleporttailevat ympäriinsä. V*ttu mitä roskaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Shroud kuitenkin selvästi ikävöi CS:GO:ta, mutta kokee Valorantin pelaamisen olevan miellyttävämpää, sillä hoitaa pelin huijauksenesto tehtävänsä huomattavasti Valven iänikuista VAC:ia paremmin.

FPS-kuninkaan kommentti on kuitenkin hyvin kärjistetty, sillä on myös Valorant saanut oman osansa huijareita, sitten pelin vuoden 2020 julkaisun.

Lue myös: Euroopan parhaalle Valorant-pelaajalle bannit huijaamisesta – väittää olevansa syytön

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.