Entinen CS:GO-ammattilainen Michael ”shroud” Grzesiek avautui striimissään Pohjois-Amerikan CS:GO-skenestä varsin rehellisesti.

Aiemmin tällä viikolla 100 Thieves ilmoitti lopettavansa CS:GO-joukkueensa, joka on ollut iso puheenaihe viime päivinä.

Lue lisää: 100 Thieves poistui CS:GO-kentiltä – Nadeshot paljasti tärkeimmät syyt!

Monet ovat spekuloineet Pohjois-Amerikan CS:GO-skeneä jo hetken aikaa, eikä 100 Thievesin lähteminen auttanut ollenkaan fanien tyytymättömyyteen.

Myös shroud otti kantaa maanosansa CS:GO-skeneen.

– NA-joukkueita on tällä hetkellä muutama. NA ei ole lainkaan suosittu enää. Meillä on EG ja Liquid ja siinä oikeastaan kaikki. Loput joukkueet tulevat Euroopasta, shroud kertoi.

– NA:n CS:GO kuoli juuri pahasti. Mielestäni se on iso häviö koko yhteisölle menettää heidät. Maanosa toi niin paljon hypeä ja jännitystä peliin, sen häviäminen tulee kirpaisemaan.

Shroud kritisoi myös Pohjois-Amerikan harjoittelukulttuuria, joka on striimaajan mielestä suuri syy heidän puutteelliseen kansainväliseen menestykseen.

– Paljon paskoja scrimseja joita käytimme. Puolet harjoituksistamme oli ajanhukkaa. Oli se sitten meidän tai toisen joukkueen vika. Kaikki pohjoisamerikkalaiset tahtovat vain voittaa jopa harjoituksissa ja käytännössä harjoituksissa voittaminen ei anna sinulle mitään.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Twitch-kuvakaappaus