100 Thievesin organisaation perustaja ja toimitusjohtaja Matthew ”Nadeshot” Haag paljasti, miksi CS:GO-joukkue päätettiin lopettaa.

Organisaatio varmisti maanantaina, että heidän CS:GO-joukkue lopettaa pelaamisen 100 Thievesin nimen alla.

Tuoreella 100 Thievesin videolla Nadeshot paljasti suurimmat syyt, miksi näin päätettiin tehdä.

Nadeshot painottaa, että 100 Thieves on Pohjois-Amerikan e-urheiluorganisaatio. Nadeshot haluaa CS:GO-joukkueen toimivan Los Angelesissa, sillä organisaation on helpompi hoitaa kaikki pelaajien mahdolliset ongelmatilanteet ja samalla tarjota parhaan mahdollisen tuen ja tilat.

Organisaatio ei myöskään ole tyytyväinen CS:GO-joukkueen suorituksiin. Joukkue ei ole saavuttanut mitään merkittävää koko alkuvuoden aikana.

Justin ”jks” Savagen jo melkein varma siirto toi myöskin lisää ongelmia, sillä organisaatio ei ole valmis kokoonpanomuutoksiin, koska se vaarantaisi heidän paikkansa kilpailla CS:GO-major -turnauksessa.

Syyt esiteltyään Nadeshot kertoi, että heidän ainoa ratkaisu oli päästää pelaajat Euroopan-kentille, sillä siellä kilpailee CS:GO:n kirkkain kärki. 100 Thieves on keskustellut muutaman organisaation kanssa, jotka voisivat asuttaa pelaajat pelaamaan Eurooppaan.

Nadeshot kertoi myös, että he saattavat palata CS:GO:n pariin, kunnes kaikki on muuttunut taas normaaliksi ja CS:GO-skene kehittyy.

100 Thieves

@100Thieves
It is with a heavy heart we announce that 100 Thieves will be exiting CS:GO.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: 100 Thieves