Striimaajat toimivat vahvoina esikuvina yleisölleen, ja kukapa olisi sen karismaattisempi persoonallisuus kuin Dr Disrespect. Kuitenkaan edes piinkovana machoilijana tunnettu striimaaja ei voinut pysyä roolissaan, kun eräs hänen katsojistaan kertoi laihtuneensa noin 50 kiloa hänen innostamanaan.

Twitch-tähden seuraaja kertoi elämämuutoksestaan kymmenen dollarin lahjoituksen yhteydessä: ”Hei Doc! Tapasin sinut EA Play -tapahtumassa aiemmin tämän vuoden aikana. Halusin vain kertoa, että olen laihtunut yli 110 paunaa (noin 50 kiloa). Painoin tuolloin lähemmäs 430 paunaa (noin 195 kiloa) ja minua hävetti jakaa yhteinen kuvamme. Kaksinkertaisen mestarin mentaliteetti on auttanut minua inspiroitumaan.

Dr Disrespect luki viestin ääneen, ja katsojat pääisvät näkemään jotain ainutkertaista. Doc oli selkeästi liikuttunut viestistä.

Et pelastanut vain päivääni, vaan pelastit koko viikonloppuni. Rakastan tätä. Tarkoitan sitä”, kaksinkertainen mestari totesi. Tämän jälkeen hän käski pitää ”pehmoilunsa” heidän kahden välisenä tietona.

Kuva: Rich Fury / Getty Images