Sean ”Day[9]” Plott saavutti kymmenen vuoden rajapyykin ja juhlisti tätä kunnioitusta herättävää virstanpylvästä Twitchissä.

Plott on tullut tunnetuksi ahkerana striimaajana. Varsinkin Dota- ja StarCraft-piireissä hän on tuttu kasvo monien isojen tapahtumien yhteydestä, joissa hän on toiminut kommentaattorina. Monen muunkin pelin tiimoilla varsin aktiivinen Plott on tuttu todennäköisesti myös esimerkiksi monelle Magic The Gathering -fanille.

Sean Plott

@day9tv
Today I'm celebrating 10 years of Day[9]TV. 10 years ago today I broadcast Day[9] Daily #1. Since then, I've streamed nearly 200 shows a year, flown to events all over the world, and met countless amazing people. Looking forward to the next 10 <3. twitch.tv/day9tv

Hänen kunnioitettavaan kymmenen vuoden striimausuraan mahtuu paljon saavutuksia. Hän aloitti striimausuransa jo muutama vuosi ennen Twitchin perustamista, kauan ennen livestreamien suosion räjähdysmäistä kasvua. Twitchin toiminnassa hän oli mukana heti alusta lähtien ja auttoi muun muassa yritystä kehittämään tilaaja-palveluitaan.

Plott pitää myös ylivoimaisesti hallussaan pisimpiä yhtäjaksoisesti jatkuneita Twitch-tilauksia, sillä kahdeksan pisintä subbausta kuuluvat kaikki hänelle. Pituutta niillä kaikilla on yli sata kuukautta. Plott hehkutti kymmentä kulunutta vuotta katsojilleen varsin iloisena ja kommentoi vuosien vierähtäneen nopeasti:

Lähde: Dexerto.com

Kuva: Sean Plott / Twitch