Riotin FPS-projektista vuosi tietoja ja kuvakaappauksia – pelin virallinen paljastus ilmeisesti hyvin lähellä

Riotin aiemmin Projekti A -nimellä tunnetusta räiskintäpelistä vuosi ensimmäiset kuvat, ja samalla myös alustavia tietoja.

(Päivitetty 11:20: Riot julkisti pelin virallisesti, lue viralliset tiedot uudemmasta uutisesta:

LUE MYÖS: Valorant virallisesti julki – Riot Gamesin räiskintäpelin luvataan saapuvan tämän vuoden kesällä)

Riot Gamesin ensimmäisen persoonan ammuskelupeli, jonka nimi vaikuttaisi useiden vihjeiden perusteella olevan Valorant, nousi jälleen hiljaisuudesta hypemyllyn keskelle. Rod ”Slasher” Breslau jakoi Twitterissä ilmeisesti kaakkois-Aasian IGN:n vahingossa hetkeksi sivuillensa julkaisemat kuvakaappaukset pelin journalisteille lähetetystä testiversiosta.

Slasher paljasti vuodettujen kuvien lisäksi myös muita tietoja pelistä. Hänen lähteidensä mukaan pelissä tulee julkaisussa olemaan 8 pelattavaa hahmoa, joilla kaikilla on omat kykynsä ja erikoisuutensa. Hän kertoi pelistä löytyvän myös ainakin 17 erilaista asetta, ja jakoi kuvia myös pelin yhdestä kentästä, joka näyttäisi saaneen yllättävän vahvasti vaikutteita Counter-Striken kartoista.

Hänen mukaansa pelin mediahiljaisuus tullaan nostamaan hyvin pian, mahdollisesti jopa huomiseen mennessä. Sen myötä pelistä todennäköisesti siis saadaan vielä enemmän virallista lisätietoa. Lähteiden mukaan Riot on myös kutsumassa kilpapelaamisen ja striimaamisen isoja nimiä järjestämäänsä tapahtumaan kokeilemaan peliä lähitulevaisuudessa.

LUE MYÖS: HenryG ylisti Riot Gamesin tulevaa FPS-peliä – ”paras peli mitä olen pelannut CS:GOn jälkeen”

 

Kuva: Riot Games.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.