Pelifirma laajentaa ja syventää LoL-universumiaan perustamansa ”Riot Forge” nimisen julkaisualustan kautta.

Riot Forge tekee yhteistyötä Riot Gamesin ulkopuolisten studioiden kanssa, ja julkaisee niiden kanssa yhteistyössä toteutettuja League of Legends -universumia laajentavia tarinapohjaisia pelejä.

Ensimmäinen paljastettu Riot Forge -peli nähtiin The Games Awards 2019 -tapahtuman yhteydessä. Ruined King -niminen peli tullaan julkaisemaan PC:lle ja konsoleille, ja sitä kehittää Airship Syndicate niminen pelifirma. Studio on aiemmin kehittänyt kehutun Battle Chasers: Nightwarin, sekä juuri PC:lle julkaistun Darksiders Genesiksen.

Peli tulee olemaan tarinavetoinen ja vuoropohjainen roolipeli. LoL:n hahmoista siinä tullaan näkemään ainakin Gangplank, Tresh ja Pyke, todennäköisesti myös paljon muita:

Riot Forge

@RiotForge
The Burning Tides was just the beginning. The next chapter unfolds in Ruined King: A League of Legends Story by Riot Forge and @airshipsyn.

Riot Forge yllätti paljastamalla myös toisenkin pelin samassa tapahtumassa. Myös PC:lle ja konsoleille julkaistava CONV/RGENCE tulee olemaan yksinpelattava toiminta-tasoloikkapeli. CONV/RGENCE tulee kertomaan LoL-hahmo Ekkon tarinan ja kehityksen pelin aikaa manipuloivaksi sankariksi.

Peliä kehittää pieni Double Stallion -studio, jonka on aiemmin julkaissut vain Speed Brawl -nimisen pelin. Sarjakuvamaisen tyylin hallitseva studio aikoo trailerin perusteella pysyä vahvuusalueellaan ja tuoda omanlaisen visuaalisen ilmeen LoL-universumin tulkitsemiseen:

Riot Forge

@RiotForge
Explore the city of Zaun with Ekko in CONV/RGENCE: A League of Legends Story by @dblstallion and Riot Forge.

 

Lähde: Dexerto.com, Riot Forge.

Kuva: Riot Forge.