Surullisia aikoja: Riot Games laittoi hetkeksi Valorant-turnauksen jäihin. Mukana on myös suomalaisia pelaajia taistelemassa paikoista Masters -tapahtumaan.

Riot Games laittoi hetkeksi Valorant Champions Tourin EMEA-alueen osalta tauolle. Asiasta ilmoitettiin keskiviikkona Twitterissä. Syytä ei nimetty, mutta ei ole vaikeaa arvata mihin surulliseen tapaukseen tilanne liittyy, kun puhutaan EMEA:n turnauksesta.

Venäjä käynnisti laajamittaisen hyökkäyksen Ukrainaan 24. helmikuuta ja Valorantin EMEA-alueeseen kuuluu Eurooppa, Ivy-maat ja Turkki. Mukana on mm. kokonaan venäläinen Gambit Esports ja muissa joukkueissa pelaa venäläisiä pelaajia sekä kaksi ukrainalaista: Kirill ”ANGE1” Karasiow & Vladyslav ”Kiles” Shvets.

Lue myös: 100 Thieves muuttui 0-13 joukkueesta 13-0 joukkueeksi

– Valorant Champions Tour EMEA-alueella ei jatku tänä perjantaina, ja tutkimme mahdollisuutta järjestää otteluita viikonloppuna. Työskentelemme joukkueiden kanssa aikataulujen parissa ja päivitämme asiasta mahdollisimman nopeasti, Riot kertoo.

VALORANT Champions Tour EMEA

@valesports_emea
The VCT EMEA will not resume this Friday, and we’re exploring the option to have matches this weekend. We’re working with teams on the scheduling, and will update you as soon as we can!

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Riot ei ole tiedottanut, että he kieltäisivät venäläisten organisaatioiden pelaamisen turnauksessa, kuten jotkut CS:GOn tapahtumajärjestävät.

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!