Renegades on voittanut ENCE:n lukemin 0-2. Kyseessä oli Challenger Stagen kolmas ottelu, joka käytiin paras kolmesta periaatteella.

IEM Katowice Major -turnauksen ensimmäinen päivä sujui ENCEN perspektiivistä lähes täydellisesti. Kahdesta käydystä ottelusta Team Spiritiä ja G2-joukkuetta vastaan suomalainen joukkue selvisi suuremmitta ongelmitta.

Kuitenkin Renegades-joukkuetta vastaan ENCE joutui taistelemaan tosissaan heti kättelyssä. Vaikka Nuke on suomalaisjoukkueelle vahva kartta, ei ENCE pystynyt pysäyttämään Renegadesia ja ottelu päättyi lukemin 16-7.

Seuraava kartta Mirage vaikutti sujuvan ENCE:ltä paremmin, mutta Renegades onnistui puskemaan itsensä suomalaiskokoonpanon ohi viimemetreillä. Peli ja sitä myötä koko kohtaaminen päättyi lukemin 16-14 lainsuojattomien voittoon.

ENCE

@ENCE
CS - GGWP we lose mirage and the series @ence 0-2 @Renegades Tomorrow we have another chance to make it through 💪

Coverage 🗞️ ence.gg/article/iem-ka…

#EZ4ENCE #IEM

Vaikka tappio on varmasti ENCE:lle ja joukkueen kannattajille kirvelevä, ei huoleen ole vielä syytä. Joukkue tarvitsee kolme voittoa päästäkseen Legends Stage -vaiheeseen, eli ENCE:n pitäisi pystyä vääntämään itselleen vielä yksi voitto. Tähän joukkueella on vielä kaksi tilaisuutta.

Tiimi pääsee tänään hengähtämään ja pelit jatkuvat heidän osaltaan huomenna.

Pääset tutustumaan IEM Katowice Majorin katsojan oppaaseen täältä.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli