Toukokuun puolivälissä alkanut Suomen Red Bull Flick 2v2 -turnaus saatiin lauantaina päätökseen. Yhteensä 1024 paria osallistui turnaukseen, joista finaaliin taisteli tiensä joukkue boss osujat, eli jezayyyy ja woldes.

Finaalissa kaksikko kohtasi ENCEn Aleksi ”allu” Jallin, sekä Elias ”Jamppi” Olkkosen. Kaikkien katsojien yllätykseksi, ei Suomen parhaimmistosta ollut boss osujille vastusta, ja jyrättiin ENCEn ammattipelaajat kaksikon toimesta.

ENCEn Aleksi ”allu” Jalli, sekä Elias ”Jamppi” Olkkonen olivat turnauksen päävastustajat. (Kuva: ENCE)

Boss osuja -kaksikon taustoja on kaiveltu, ja molempien pelaajien omistuksesta löydettiin Steam-profiileja, joilla on huijaamisesta johtuvia VAC-banneja. Kaksikon epäilyttävästä pelistä huomauteltiin otteluiden valvojille pitkin turnausta, mutta turhaan. Valvojien mielestä FACEIT Anti-Cheat – joka toimi turnauksen huijauksenestona – kyllä huomaisi huijausohjelmien käytön.

Näin ei kuitenkaan käynyt, ja boss osujat odottavat nyt 3000 euron arvoista tuotepakettiaan, sekä on heidän tarkoitus jatkaa Suomen edustamista Euroopan Red Bull Flick -turnauksessa.

Katso alapuolelta Avainpelaajan kasaama video kaksikon otteluista, ja tee oma arviosi siitä, oliko boss osujat vain oikeasti taitavia pelaamaan, vai käyttikö kaksikko suorituksessaan CS-maailman dopingia, eli huijausohjelmia.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r