Rannikon velhot tuovat MTG Arenaan digitaaliset kortinsuojukset

Paras pistää kortit digisuojiin etteivät diginaarmut näy.

Wizards of the Coast tuo Magic: The Gathering Arenaan pelin tähän asti isoimman päivityksen. Ja uutta sisältöä onkin tarjolla kunnon pino.

Lue myös: Vinkit keltanokalle! – Kuinka aloitat Magic: The Gathering Arenan pelaamisen?

Ensinnäkin pelin visuaalisella puolella tapahtuu muutoksia. Päivityksen myötä peliin saapuu digitaalisia kortinsuojuksia, joiden avulla oman pakan selkämykset saa vähän persoonallisemman näköisiksi.

Lähde: Wizards of the Coast

Myös korttien taide on saanut oman twistinsä päivityksessä, sillä osa pelin lapuista näkyy nyt ”3D:nä”. Samassa rytäkässä Arenaan saapuu myös uusia avatareja, joista pelaaja voi valita mieleisensä.

Lähde: Wizards of the Coast

Lisäksi peliin saapuu mahdollisuus treenata tekoälyistä vastustajaa vastaan. Sparky nimellä kulkevaa keinoälyä vastaan voi harjoitella pelaamista ja testata uusien pakkojen prototyyppejä. Myös pelin aloittamista on muokattu, sillä tarjolla on uusi Mastery Tree -systeemi. Sen avulla uudet pelaajat pääsevät tutustumaan eri pakka- ja korttityyppeihin.

Haasteita läpäisemällä pelaajat saavat erilaisia palkintoja, mutta jo kirjautuneet käyttäjät saavat kaikki tutoriaalivaiheen palkinnot itselleen päivityksen tapahduttua. Näin konkareiden ei tarvitse väkisin palata pelaamaan alkupään pelejä vain palkintoja saadakseen.

Päivitys iskee ulos myöhemmin tämän kuun aikana.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.