Puolalaiset CS-legendat Wiktor ”TaZ” Wojtas, sekä Filip ”NEO” Kubski ovat ilmoittaneet kasaavansa uuden CS:GO-joukkueen.

Uuden joukkueprojektin yksityiskohtia ei vielä tarkemmin tiedetä. HLTV:n mukaan pressitiedotteessa on kuitenkin kerrottu ”rekrytointiprosessin tarkoituksena olevan tuoda Puolan CS:GO-skenen parhaat ja lupaavimmat pelaajat yhteen”.

Puolalaiskaksikko jälleenyhdistyi viime joulukuussa ARCY:n riveissä, melkein kahden vuoden erillään olon jälkeen. Joukkue päätyi jo kuitenkin tammikuussa laittamaan pillit pussiin kokoonpanon huonojen tulosten seurauksena.

NEO ja TaZ ovat pelanneet yhdessä yhteensä 14-vuotta Puolan kovimmissa joukkueissa kuten Pentagram, Meet Your Makers, sekä Virtus.pro, voittaen osan historian isoimmista CS-turnauksista, mukaan lukien vuoden 2014 CS:GO-Majorin.

Parivaljakon tiet kuitenkin erkanivat vuoden 2018 helmikuussa, kun TaZ penkitettiin Virtus.pron kokoonpanosta ja myytiin Kinguinin riveihin. Myöhemmin samana vuotena organisaatio myös penkitti NEOn, joka siirtyi sittemmin FaZen sijaiseksi vuoden 2019 toukokuussa, ja pysyi kokoonpanossa syyskuuhun asti.

LUE MYÖS: BOTCastin neljäs jakso on nyt kuunneltavissa! Vieraana Ilta-Sanomien esports-toimittaja Nico Hartikainen + Odotettu OG vs ENCE, ICE Challenge, ESL vs FLASHPOINT

Lähteet: HLTV