Pokimane tulee pysymään yksinoikeudella Twitchissä usean vuoden ajan.

Twitchin yksi kärkinimistä, huippusuosittu Imane ”Pokimane” Anys, ilmoitti allekirjoittaneen striimausalustan kanssa yksinoikeussopimuksen seuraavaksi ”useaksi vuodeksi”. Hänen loikaamisestaan jollekin toiselle alustalle on liikkunut jo pitkään huhuja, joten Twitchin näkökulmasta soppari on varmasti äärimmäisen arvokas.

Pokimane on tällä hetkellä Twitchin seitsemänneksi seuratuin sisällöntuottaja ja alustan suosituin naisstriimaaja. Hänen itsensä mukaan ”millään muulla alustalla ei olisi ollut samanlaisia työkaluja ja infrastruktuuria hänen jo valmiiksi massiivisen yhteisönsä kehittämiseen”. Hän kertoi myös haluavansa myös jatkossakin vaikuttaa vahvasti livestriimaamisen maailmaan, ja hänen itsensä mukaan Twitch on siihen ainoa paikka.

Pokimane liittyi nyt muun muassa Tim ”TimTheTatman” Betarin ja Ben ”DrLupo” Lupon kaltaisten suurten nimien joukkoon, jotka ovat päättäneet pysyä Twitchissä. Striimausalusta on suosiostaan huolimatta ollut jatkuvasti ongelmissa muun muassa jakelemiensa jäähyjen takia, sekä alustalta loikanneiden striimaajien myötä.

Viime vuonna Twitchistä karkasivat esimerkiksi Tyler ”Ninja” Blevins, Michael ”Shroud” Grzesiek ja Jeremy ”Disguised Toast” Wang.

 

 

Kuva: Pokimane / Twitch, kuvakaappaus.