Imane ”Pokimane” Anys keskusteli suorassa lähetyksessä Byron ”Reckful” Bernsteinin kanssa, kun Reckful paljasti lähestyneensä Pokimanea asiakkaansa puolesta kolmen miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksesta. Kumpikaan ei paljastanut minkälaisesta diilistä olisi ollut kyse, mutta Reckful totesi, että ”se ei edes olisi ollut kauhean paha homma”.

Pokimane oli kuitenkin Reckful yllätykseksi suoraan kieltäytynyt. Kyseessä on kuitenkin melkoinen summa rahaa, joten Pokimane joutui hieman selittämään asiaa. Hän kertoi, että vaikka hänen pankkitililtään ei löydykkään kolmea miljoonaa, pärjää hän kuitenkin tällä hetkellä niin hyvin, ettei hänen tarvitse ottaa suuriakaan rahasummia vastaan sellaisia sopimuksia, joita hän ei halua tehdä. ”Sanoin ei, koska elämäntilanteeni on erittäin hyvä”, Pokimane totesi.


Pokimanen varallisuuden on arvioitu liikkuvan yhden ja kahden ja puolen miljoonan dollarin välillä, hänen YouTube ja Twitch -tulojensa, oheistuotteiden myynnin ja sponsorisopimusten perusteella. Hän on myös yksi avoimmista striimaajista oman varallisuuteensa käsittelyn suhteen, ja hän paljasti esimerksi viime vuoden loppupuolella odottavansa edelleen ”kuusinumeroisen summan verran” saatavia aiemmista sponsorisopimuksistaan.

 

Lähde: TheLoadout.com

Kuva: Pokimane / Twitch.com, kuvakaappaus.