Pohjois-Amerikan CS:GO-skene kuihtuu kasaan – Gen.G:n pelaajat etsivät uusia mahdollisuuksia

© Kuva: DreamHack

Pohjois-Amerikan CS:GO-skene on kokenut vuonna 2020 ison kolauksen, kun useat organisaatiot ovat päättäneet luopua CS:GO-pelaajistaan.

CS:GO-skene ”rapakon toisella puolella” on pikku hiljaa kuihtumassa täysin käsiin.

Ensimmäisenä isona joukkueena 100 Thieves päätti päästää pelaajansa menemään, kun he huomasivat, että CS:GO ei voi hyvin Pohjois-Amerikassa Valorantin tulon myötä. Monet ammattilaiset vaihtoivat Riot Gamesin tuoreeseen FPS-peliin ja taso CS:GO-kentillä tippui välittömästi.

100 Thievesia on seurannut jo muutama joukkue, kun Chaos Esports on miettiny CS:GO-pelaajiensa myymistä ja nyt Gen.G päätti, että he laittoivat CS:GO-kokoonpanonsa siirtolistalle.

Aiheeseen liittyvää:

Rush B Medialle antamassa lausunnossa Gen.G:n edustaja vahvisti, että organisaatio antoi pelaajilleen mahdollisuuden katsoa muita vaihtoehtoja. Lausunnossa selvisi myös, että pelaajia ei asetettu penkille ”Valorant yli CS:GOn” -tilanteen takia.

– Haluamme heidän näkevän tarjouksia, ennen kuin menemme vuoteen 2021. Ymmärrämme, että on ollut haastavaa aikaa ammattilaisille, ja katsomme, kuinka skene kehittyy vuoteen 2021, Gen.G:n edustaja sanoi.

Gen.G:n kokoonpano:

🇺🇸 Timothy ”⁠autimatic⁠” Ta
🇺🇸 Kenneth ⁠koosta⁠ Suen
🇮🇩 Hansel ”⁠BnTeT⁠” Ferdinand

🇦🇺 Chris ”⁠Elmapuddy⁠ Tebbit (valmentaja)

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.