Imane ”Pokimane” Anys on yksi tämän hetken suosituimmista Twitch-striimaajista ja tubettajista. Vastikään viraaliksi hitiksi nousi hulvaton video Pokimanen nuoresta fanista, joka ei ollut pysyä nahoissaan pelatessaan tähtistriimaajan kanssa.

Fortniten duo-pelimuotoa tahkoava Pokimane juttelee usein pelitovereidensa kanssa, ja vielä useammin kanssapelaajille tulee yllätyksensä se, että he ovat päässeet pelaamaan yhdessä tähden kanssa. Kuitenkin erään nuoren pelaajan hillitön reaktio oli vertaansa vailla.

Aluksi nuorukainen ei sanonut sanaakaan, sillä hän vaikutti keskittyvän ainoastaan hengittämiseen ja järkytyksestä selviämiseen. ”Mitä!? Ei!? Mitä!?”, nuori fani puuskutti mikrofoniin.

”Oletko kunnossa? Pitäisikö minun soittaa ambulanssi?”, striimaaja yritti udella taistelutoveriltaan. Tilanteesta huolestunut Pokimane ennätti jo epäillä, että nuorukainen kärsi astmastakohtauksesta, sillä tämän hengitys kuulosti hyvin vaivalloiselta.

Vaikutti kuitenkin siltä, että kanssapelaajan raskas hengitys johtui ainoastaan jännityksestä. Lopulta nuorukainen sai soperrettua: ”En ole koskaan pelannut tubettajan kanssa. Olen ihan vähällä saada sydänkohtauksen.”

Lopulta Pokimane totesi pelaajalle, ettei ole koskaan törmännyt kehenkään, joka olisi seonnut vastaavalla tavalla hänen kanssaan pelaamisesta. Järkytyksestä selvittyään nuorukainen pelasi idolinsa kanssa useamman pelin putkeen.

Katso hillitön video uutisen alapuolelta.

pokimane

@pokimanelol
ok ngl this was one of the funniest freakouts i've ever seen in duo fill..

watch it unfold @ ▶️ youtu.be/iLFpZSO5d2A 😄

Lähde: Dot Esports, Kuva: Pokiman / YouTube / Kuvakaappaus