Pelaajat valitsivat äänestyksessä Topias ”Topson” Taavitsaisen The International -turnauksen parhaaksi pelaajaksi

Topson on valittu äänestyksen perusteella TI 2019 -turnauksen MVP-pelaajaksi.

joinDota-sivuston teettämässä kyselyssä lukijat ovat äänestäneet suomalaisen Topias ”Topson” Taavitsaisen The International 2019 -turnauksen parhaaksi pelaajaksi. Taavitsaisen edustama OG voitti turnauksen, ja joukkue nousi näin kaksinkertaiseksi TI-mestariksi.

Äänestyksen tulos oli varsin selkeä, sillä Topson keräsi kaikista äänistä 40,9%. Suomalaisen pelaajan saavutusten merkittävyyttä korostaa entisestään se, että hän saapui joukkueeseen juuri ennen vuoden 2018 TI-turnausta. Kyseinen kisa oli hänen osaltaan myös ensimmäinen suuren mittaluokan esports-tapahtuma. Voidaan siis täysin perustellusti sanoa, että Topson on aloittanut uransa suoraan altaan syvästä päädystä.

MVP-tittelin äänestys – Top 3
1. Topson – 40,9%
2. ana – 23,5%
3. JerAx – 13,5%

Kyseessä ei harmillisesti ollut kovin suuren mittaluokan äänestys, sillä ääniä annettiin kaikkiaan vain 565 kappaletta. Tästäkin otannasta saa kuitenkin käsityksen siitä, miten suuren vaikutuksen suomalaispelaaja on tehnyt yleisöönsä. Topson nousi myös varsin hillityllä olemuksellaan varsinaiseksi hahmoksi turnauksen aikana. Katso pelaajan jäätävä haastattelu täältä.

Lähde: Getty Images – Jeff Vinnick