Tällä viikolla on tullut pari julkistusta CS:GO tiimeiltä uusien pelaajasopimusten tiimoilta. Sekä Gambit Gaming, että Echo Fox ovat nimenneet uudet tulokkaat joukkueisiinsa ja tiimien uskotaan vahvistuvan merkittävästi pelaajasiirtojen myötä. Gambit Gaming signasi Ivan “spaze” Obrezhanin ja Echo Fox Daniel “roca” Gustaferrin uusina pelaajina rostereihinsa.

spaze Gambit Gamingin organisaatioon

Gambit Gaming vapautti vähän aikaa sitten suomalaisen Jan “wayLander “ Rahkosen sopimuksestaan ja nyt spaze ottaa paikan tiimistä. Hän on esittänyt vahvoja otteita mm. CIS Minor Championshipissä juuri Gambitia vastaan ja se todennäköisesti kiinnitti tiimin huomion lahjakkuuteen. Nuori venäläispelaaja tulee varmasti tukemaan tiimiä ja ensimmäinen testi on tällä viikolla torstaina, kun joukkue pelaa StarLadder I-League Invitationalissa uudella rosterilla.

Joukkueen kokoonpano uudessa muodossaan:

Mikhail “Dosia” Stolyarov
Dauren “AdreN” Kystaubayev
Rystem “mou” Telepov
Ivan “spaze” Obrezhan
Dimitry “hooch” Bogdanov
Alexandr “beast” Yakovlev

Echo Foxin poistettua Trey “tck” Martinin CS:GO joukkueesta, ottaa Daniel “roca” Gustafierri vakituisen paikan tiimin rosterissa. Echo Fox osti rocan ulos sopimuksestaan compLexity Gamingiltä ja näin jo jonkun aikaa kestäneet neuvottelut saatiin päätökseen. Echo Foxin pääpanostus on tällä hetkellä Turner Broadcasting Systemin and WME/IMG:n eLeaguessa, joka alkaa 24. Toukokuuta. Kyseessä on ensimmäinen televisioitu CS:GO liiga ja sen palkintopotti on 1,2 miljoonaa dollaria. Tulevaisuus näyttää, kuinka roca istuu tiimin rosteriin.

Lähteet: gosugamers.net ja espn.go.com