Dota 2 TI10 turnauksen lohkovaihe tulee tänään päätökseen. Aiempana kolmena päivänä on pelattu 20 ottelusarjaa, mutta tänää tarjonta supistuu ”vain” kahteentoista. Meitä suomalaisia hellitään jälleen koko päivän ajan, sillä jokaisessa ryppäässä on tarjolla sinivalkoista väriä. Tästä artikkelista löydät Dota 2 TI10 turnauksen päivän ottelut sunnuntailla 10.10.

Lohkovaiheessa otteluita tulee neljä samaan aikaan, ja jokaiselle löytyy oma Twitch kanava:

  • Main cast (Näyttää useampaa ottelu samaan aikaan lohkovaiheessa. Yksittäiset pelit alemmista TI2-5 kanavilta. Main cast on Mainstage -vaiheen ainoa lähetyskanava)
  • TI 2
  • TI 3
  • TI 4
  • TI 5

Suomenkieliset lähetykset tuottaa Yle e-urheilu.

Oletettavaa on, että varsinkin iltapäivä pelien alkamisajat venyvät, sillä moni ottelusarja venyy varmasti yli kahden tunnin. Tekniset vaikeudet ovat nostaneet päätään varsinkin ensimmäisenä sekä kolmantena turnauspäivänä, mutta huomattavasti pienemmän ottelumäärän myötä tänään ei tarvitse valvoa yötä myöten.

Tuttuun tapaan ottelut, joissa on mukana turnauksen suomalaispelaajia on lihavoitu. Kaksinkertaisen hallitsevan maailmanestarin OG:n riveissä pelaa Topias ”Topson” Taavitsainen, ja Team Secretin riveissä vuonna 2017 TI mestaruutta juhlinut Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen.

Lue myös: Mestarisuosikki PSG.LGD – Dota 2 TI10

Klo 10:00

PSG.LGD – Elephant

Quincy Crew – SG Esports

Team Spirit – beastcoast

Team Secret – Fnatic

Klo 12:00

Invictus Gaming – OG

Evil Geniuses – Undying

Virtus.Pro – Team Aster

T1 – Thunder Predator

Klo 14:00

Team Secret – Vici Gaming

PSG.LGD – beastcoast

Elephant – Quincy Crew

Team Spirit – SG Esports

Lue myös: Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen & Team Secret – Dota 2 TI10

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!