Overwatchin uusin päivitys tarjoaa lisää nerfiä suosituimmille tankeille

Uusin päivitys jatkaa samalla linjalla kuin edellinenkin ja tarjoaa lisää heikennyksiä suosituimpiin tankki-hahmoihin, Orisaan ja Sigmaan.

Yllättävän mittava päivitys tipahti Public Test Realmille eilen illalla, vain päivä sen jälkeen kun pelin pääsuunnittelija Jeff Kaplan lupasi nopeampia balanssipäivityksiä. Päivitykset ovat PTR:llä yleensä testissä viikosta kahteen, jonka jälkeen ne siirtyvät live-servereille. Alla on listattu tärkeimmät muutokset, mutta viralliset patch-notet löytyvät kokonaisuudessaan. Blizzardin foorumeilta.

McCree

Mielenkiintoisin muutos koskee revolverisankari McCreetä. Deadeye ultimate-kyky ei enää lukitse pelaajan kameraa paikalleen, mikä tarjoaa paljon enemmän vapautta sen käyttöön. Lisäksi hahmon elämäpisteitä on nostettu viidelläkymmennellä. Vastapainoksi McReen normaalia ampumanopeutta on inan hidastettu.

Orisa

Mechatankki Orisa saa heikennyksiä olan takaa, sillä hahmon tekemän vahingon lisäksi myös Fortify suojakyvyn cooldownia on pidennetty kahdella sekunnilla. Hahmon muita pelaajia nappaavan Halt-kyvyn kestoa on tiputettu melkein puolella.

Sigma

Myös toinen erittäin pelattu tankkihahmo Sigma saa mittavia nerfejä. Hahmon heittelemien pallojen kantamaa on tiputettu muutamalla metrillä, ja muita pelaajia hetkellisesti tainnuttava kivipallo tekee jatkossa vähemmän vahinkoa. Sigman ultimate kyky Gravity Flux ei enää tee hahmosta immuunia, vaan kyky on mahdollista katkaista tappamalla tai tainnuttamalla Sigma.

Näiden muutosten lisäksi Hanzo ja Reaper saivat myös pieniä nerfejä. Myös erittäin suositun support-hahmon Baptisten tehokkuutta viilattiin hieman alaspäin. Muutoksia voi testata PTR-servereillä ja ne saattavat muuttua ennen saapumistaan virallisille servereille.

 

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.