Reinhardtin Charge-kyvyltä tuntuu joskus olevan mahdoton päästä karkuun. Yksi pelaaja esitteli miten hän ei ollut turvassa edes seinän takana.

Reinhardtin Charge-kyky syöksee isokokoisen tankki-hahmon vauhdilla eteenpäin ja taklaa tielle osuvan vastustajan ja lopuksi vielä täräyttää voimalla vasten seinään. Monille pelin hahmoista tämä tarkoittaa väistämätöntä hengenlähtöä.

Kohtuullisella vauhdilla liikkuvaa Reinhardtia on kuitenkin mahdollista väistää, mutta kyseinen kyky tuntuu nappaavaan melko innokaasti hahmoja matkaansa. Kyvyn osumalaatikko on paljon hahmon omaa ulkomuotoa isompi ja nappaa vastustajia mukaansa yllättävänkin kaukaa.

Reddit-käyttäjä ”zMoonya” esitteli kuitenkin melko äärimäisen esimerkin Charge-kyvyn voimasta, kun hän joutui taklatuksi ja tapetuksi seinän toiselta puolelta:

I hated it when Rein pins me through a wall. from Overwatch

Seinän toiselta puolelta syöksyvän Reinhardtin Charge-kyvyn osumalaatikko ilmeisesti onnistui hipaisemaan oviaukosta zMoonyan Doomfistin hahmoa, jolloin se kummallisen näköisesti teleporttasi syöksyvän Reinin ja seinän väliin, varmaan kuolemaan.

Kyseessä oli melko epäreilu tilanne, joten ehkä Reinhardtin Chargen osumalaatikko kaipaisi viilaamista. Nähtäväksi kuitenkin jää onko kyseessä niin kriittinen ongelma, että Blizzard puuttuisi siihen.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.